Adressenbestand

Adressenbestand Nederland

Wil je je klantinformatie updaten? Of zoek je nieuwe klanten of leveranciers? Daarvoor heb je uiteraard een goed adressenbestand nodig.

Met behulp van dit adressenbestand kun je elk adres in Nederland positioneren. Het is een handig hulpmiddel om je klantenbestand in kaart te brengen. Daarnaast kun je de hemelsbrede afstand of, middels de routeberekeningscomponent, de afstand over de weg berekenen tussen twee huisnummers.

De adressen in de huisnummertabel bestaan uit een tweetal coördinaten. Voor ieder huisnummer berekenen we het plancoördinaat. Dit is het coördinaat geprojecteerd op de bijbehorende straat. Hierdoor wordt er altijd naar de juiste locatie in de juiste straat gepland en worden deze coördinaten vooral gebruikt voor routeplanning. Het BAG-coördinaat is de exacte locatie van het pand zelf. Dit coördinaat wordt gebruikt als er geen bijbehorende straat gevonden kan worden. Met  het adressenbestand worden beide coördinaten meegeleverd.


Hieronder kun je invullen welk bestand je wilt ontvangen. Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail en gaan wij direct voor je aan de slag!

Andes_white_diap

Bezoekadres:
Bogert 31-09 (Eindhoven Tower)
5612 LX  Eindhoven

Postadres:
Postbus 751 
5600 AT  Eindhoven